L’IFA SUMA LA SEGONA VICTÒRIA A DOMICILI

Base Sense comentaris a L’IFA SUMA LA SEGONA VICTÒRIA A DOMICILI 80

Draft Gramenet 37 – 49 IFA

Dissabte l’infantil femení es desplaçava per disputar el partit enfront el Draft Gramenet. Les noies de l’IFA no van ser capaces de demostrar l’evident evolució que venen oferint en les darreres setmanes i van jugar un dels seus pitjors partits.

La superioritat física i moments puntuals de bon joc van permetre que l’IFA marxés amb un mínim avantatge de 2 punts al descans. A la segona part la tònica va ser semblant, les blaves continuaven acumulant errors al mig camp ofensiu i no van ser capaces de trobar la companya alliberada. Sí que van mostrar una millora en l’actitud defensiva i això va permetre que s’obrís una petita escletxa a partir de contraatacs puntuals.

Al final, una victòria pel CBT que ha de servir per aixecar els ànims en una temporada dura a nivell de resultats però sent conscients del camí que ha de seguir l’equip, el del treball i el d’evolucionar dia a dia.

Dissabte al Serrallo nou partit enfront el Xamba Vilafranca, un equip que de ben segur obligarà les blaves implicar-se a fons per sumar una nova victòria, la primera a casa.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.