L’IM3 I EL CF2, ELS INVICTES DEL CBT

Base Sense comentaris a L’IM3 I EL CF2, ELS INVICTES DEL CBT 179

L’Infantil masculí 3 i el cadet femení 2 són els dos equips del CBT que començaran el 2020 sense conèixer la derrota en el que portem de temporada. Els equips entrenats per Ángel Rojas i Jordi Salvadó, respectivament, estan realitzant un primer tram de temporada perfecte a nivell de resultats, al que estan sumant una gran evolució de tots els seus jugadors i jugadores.

L’IM3 s’ha imposat en els 9 partits que ha jugat, sent l’equip del seu grup que més punts anota i que menys en rep. En aquesta primera fase, els blaus han vençut a Salle Ploms Reus, CB Rapitenc, Manyanet Reus, AE Claret, TGN Bàsquet i CB Valls.

El CF2, per la seva banda, ha jugat 10 partits en la primera fase del campionat i en tots deu n’ha sortit victoriós. Les cadets del CBT també han estat les que més punts del seu grup han anotat i també han mostrat solidesa defensiva, sent les que menys punts han rebut. Les seves rivals han estat CB Cantaires, AD Torreforta, TGN Bàsquet, Bàsquet Teresianes i CB Sant Pere i Sant Pau.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.