L’IMA GUANYA A LA PISTA DEL SESE

Base Sense comentaris a L’IMA GUANYA A LA PISTA DEL SESE 123

SESE 63 – 82 IMA

L’Infantil A, tot i no fer un bon partit, va tornar a sumar una nova victòria en la segona fase a Preferent B.

Els blaus (aquest cop de rosa), van dominar tot el partit davant un lluitador SESE, que mantindria distàncies curtes en el marcador, impedint als nostres jugar amb certa comoditat.

En la primera meitat, el SESE trobaria masses facilitats en l’1c1 i, suma’t a l’encert exterior, manaria en el marcador a cinc minuts pel descans (28-27). Els nostres es van trobar amb una defensa molt tancada amb 2c1 al poste però, finalment, amb intel·ligència, van saber moure la pilota, trobant tirs lliurats, concloent així els primers vint minuts amb un favorable 34 a 47.

A la represa, el conjunt local va tornar a ficar-se en partit gràcies a la poca activitat visitant. El CBT tornaria a relaxar-se en defensa i aniria tot el període a remolc. La imatge en atac tampoc milloraria, circulant molt poc la pilota. Per contra, en l’últim període, al SESE se li acabaria la benzina. Tot i anotar dos triples inicials que ajustarien el marcador (63-69), els del Serrallo serien constants en quan a ritme, pujant també una marxa en defensa. Als locals se’ls i feia de nit en atac, mentre que els nostres anirien ampliant poc a poc el marcador fins al 63-82 final.

 

SESE A: Enrich (6), González (5), Dzhivary, Campo (7), Peralta (12), de Andres (14), Ainsa (8), Iborra (5), Díaz (6), Bonet. 6 triples: 2 Ainsa, 1 González, Peralta, de Andres, Iborra. 9/12 tirs lliures.

CB Tarragona A: de León (8), Camps (7), Estebanell (10), Blázquez (19), Fàbregas (7), Veciana (4), Torner (9), B. Puig (3), Masdeu (13), R. Puig (2). 4 triples: 1 Blázquez, Fàbregas, B. Puig. 24/38 tirs lliures.

Parcials: 18-22 / 16-25 / 23-18 / 6-17

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.