L’IMA INICIA DEMÀ LES FASES DE PREFERENT

Base Sense comentaris a L’IMA INICIA DEMÀ LES FASES DE PREFERENT 228

Després que el cadet masculí A assolís la setmana passada una de les places per jugar a Preferent, ara és l’infantil masculí A qui mirarà de repetir la gesta.

L’equip entrenat per Angel Rojas i Núria Vilamajor va iniciar la pretemporada a l’agost per arribar en un bon estat de forma als partits de les fases que decidiran quin dels quatre equips del seu grup competirà a Preferent: CBT, UE Sant Cugat, UE Horta o Serra Casal Vilafranca. El primer dels tres partits que l’infantil masculí jugarà es disputarà demà a la tarda a domicili, a Sant Cugat, mentre que dissabte i diumenge rebran a UE Horta i Casal Vilafranca, respectivament, al Serrallo.

Durant les cinc setmanes que porta l’equip de preparació, els infantils han treballat la intensitat, tant defensiva com ofensiva, per imprimir un ritme alt als seus partits. El seu entrenador, Angel Rojas, ha destacat el bon estat físic en el que es troba el seu equip. Un dels grans avantatges del nostre infantil masculí A és la cohesió del grup, ja que tots els jugadors es coneixen de la temporada passada i, tal com destaca el seu entrenador, “és un grup que sap competir i que, per tant, tenim opcions d’aconseguir una de les places”.

L’infantil masculí A disputarà els següents partits:

Divendres 07/09. UE Sant Cugat – IMA (19.15h)

Dissabte 08/09. IMA – UE Horta (18h)

Diumenge 09/09. IMA – Serra Casal Vilafranca (18h)

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.