ON-LINE LA NOVA PÀGINA WEB DEL CLUB

Social Sense comentaris a ON-LINE LA NOVA PÀGINA WEB DEL CLUB 349

El Club Bàsquet Tarragona amb esperit de renovar-se, ha posat en marxa des de migdia d’avui  la nova website del club. L’antiga aplicació, que ha estat vigent des de 2008, i va ser objecte d’un restyling al 2012, dona pas a una nova pàgina en la que prima l’esperit periodístic envers els aspectes més estètics. Amb una aparença fresca, clara y 100% cebetista el club ha volgut millorar certs aspectes de l’anterior pàgina web fent-la més visual, intuïtiva i moderna. Amb una aposta decidida per les noves tecnologies, el CBT ha optat per potenciar la facilitat d’accés a la informació, la navegabilitat i la interacció amb les xarxes socials com Facebook i Twitter.

Les notícies relacionades amb el club, ja siguin sobre l’equip LEB, el MESSER Femení, els equips de la base, sobre l’àrea social o les aparegudes en la premsa i altres mitjans, es presenta en tots els formats disponibles, ja sigui text, fotografia, vídeo o arxius d’àudio, orientat d’aquesta forma la pàgina com a nexe aglutinador de totes les informacions que es puguin publicar.

En una faceta menys visible per als visitants, la nova aplicació minimitza les tasques de manteniment i actualització en disposar d’una potent eina de gestió de continguts que serà molt ben rebuda per l’àrea de comunicació del club.

La posada en marxa de la nova aplicació ha suposat la culminació de mesos de treball dut a terme per l’staff tècnic del CBT i  un equip de dissenyadors externs, amb un resultat que creiem que satisfarà a tots els seguidors blaus.

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.