L’INFANTIL FEMENÍ CAU EN L’ESTRENA A INTERTERRITORIAL

Base Sense comentaris a L’INFANTIL FEMENÍ CAU EN L’ESTRENA A INTERTERRITORIAL 155

IFA 42 – 49 Ploms

Primer partit d’interterritorial pel conjunt blau, que repetia el rival de la final de consolació de la final a 4 pre-infantil, i primera derrota en aquesta nova competició d’interterritorial a la categoria infantil que promet ser tot un repte per a les nostres noies.

Les IFA començaven molt bé el partit amb uns grans primers 5 minuts, replets d’intensitat de la que aviat va contagiar-se l’equip contrari. Les blaves agafaven el primer avantatge, però veien com quedava anul·lat en els següents 5 minuts, ficant per davant a les del Baix Camp.

Els primers 5 períodes van anar marcats per la intensitat defensiva, la precipitació i el nerviosisme dels dos equips que deixava un marcador amb molt baixa anotació i amb mínims avantatges per les reusenques.

A partir d’aquí, quan just les nostres enllaçaven les millors jugades del partit, va aparèixer l’encert visitant des de l’exterior, fent que la diferència oscil·lés entre els 5 i els 10 punts contínuament. Als darrers 5 minuts, les del Serrallo van intentar remuntar el partit, però la manca d’encert i la falta de gasolina ho va fer impossible, escapant-se així la primera victòria.

La setmana que ve l’IFA visitarà la pista del Lima-Horta on espera continuar competint de tu a tu en aquesta competició que just acaba de començar i on l’objectiu de les nostres no és cap altre que treballar i millorar dia a dia.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.