LLUITA PER LA PERMANÈNCIA A PREFERENT

Base Sense comentaris a LLUITA PER LA PERMANÈNCIA A PREFERENT 148

L’infantil masculí A comença aquest dissabte la sèrie al millor de tres partits, que decidirà si CBT o CB L’Hospitalet manté la plaça de Preferent en categoria infantil. Els blaus saben que el rival parteix com a favorit, i compten també amb el factor pista en contra, pel que els enfrontaments començaran a L’Hospitalet.

L’entrenador de l’IMA, Ángel Rojas, assegura que l’equip arriba en una bona dinàmica i que jugaran sense pressió. “Farem el nostre partit, intentant potenciar les nostres virtuts per poder arribar al final del partit amb opcions. L’equip ha fet una bona segona volta i els nois tenen moltes ganes de jugar aquesta eliminatòria”, explica. Les sensacions que transmet l’IMA són positives i sortiran a competir al 100% contra un bon equip. “A la primera fase ens van guanyar amb relativa comoditat. Per això haurem de fer un partit molt seriós, estar encertats de cara a cistella i minimitzar els errors comesos contra ells en els anteriors partits”, finalitza el tècnic blau.

El primer partit de la fase per la permanència a preferent entre CB Hospitalet i CBT es disputarà el dissabte 25 de maig a partir de les 16h al Poliesportiu Gornal de L’Hospitalet.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.