L’OBRA SOCIAL LA CAIXA CONVIDA ALS COL•LEGIS AL CBT

Social Sense comentaris a L’OBRA SOCIAL LA CAIXA CONVIDA ALS COL•LEGIS AL CBT 83

Un any més, L’Obra Social “la Caixa” ajuda a promocionar l’esport de Tarragona

Com a col.laborador del Bàsquet Base del Club Bàsquet Tarragona, l’Obra Social “la Caixa” s’ha compromès amb la promoció de l’esport entre els nens, gràcies a l’entitat bancària el CBT repartirà pels col•legis de tot el territori 500 entrades per partit, perquè els nens i nenes puguin anar a veure els partits que el primer equip del Club Bàsquet Tarragona jugui en el pavelló del Serrallo. Amb aquest acord de col•laboració entre l’Obra Social “la Caixa” i el CBT s’espera fer accessible a tots els nens de la província que gaudeixin de l’esport de la ciutat. A més, d’aquesta manera, “la Caixa” consolida el seu vincle amb el territori, ja que no solament els col•legis de Tarragona ciutat rebran les entrades, sinó que la promoció es fa extensible a qualsevol centre del territori. Per la seva banda, des del Club Bàsquet Tarragona, s’espera que amb aquestes 500 entrades que cada cap de setmana de partit reparteixi l’entitat financera, es consolidi el CBT com el club de bàsquet de referència a Tarragona, i des de petits, els nens gaudeixin dels partits del primer equip del club.

A més, sempre que sigui possible, els encarregats de repartir les entrades són els mateixos jugadors del CBT, que ja han començat a repartir les entrades entre els petits. D’aquesta manera, els nens gaudeixen fent preguntes i parlant amb els jugadors del primer equip del CBT. Gràcies a l’Obra Social “la Caixa” dissabte que ve 500 nens i nenes podran entrar gratis a veure el partit que enfronta al Club Bàsquet Tarragona i el Getafe a les 19:00

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.