LOLI SALAS PRESENTA LA SEVA DIMISSIÓ

EBA Sense comentaris a LOLI SALAS PRESENTA LA SEVA DIMISSIÓ 570

La presidenta del CBT s’ha acomiadat dels socis amb una carta

Loli Salas ha presentat la seva dimissió com a presidenta del Club Bàsquet Tarragona, Loli va arribar al capdavant del club fa sis anys. Sota el seu mandat, el club va haver de renunciar a la plaça en LEB Or per competir en lliga EBA, això va suposar el naixement del projecte CBTKm0, un projecte que va portar al club blau a competir amb un primer equip plegat de jugadors de la pedrera, gràcies a aquest projecte, finalment el club va tornar al bàsquet LEB.  L’últim mes, la junta directiva liderada per Loli Salas havia convocat eleccions a la presidència del club, el termini per presentar candidatures finalitzava avui dia 10 de maig, al no haver-se registrat cap candidatura, la junta electoral convocarà noves eleccions en un termini no superior a tres mesos, tal com ordenen els estatuts del club blau. Un procés que liderarà el nou president del club, Jacint Rodríguez, fins ara vicepresident del Club Bàsquet Tarragona.

Loli Salas s’ha volgut acomiadar amb una carta als socis i aficionats, la ja expresidenta del CBT assegura que “durant els últims sis anys he intentat actuar amb la màxima responsabilitat, sempre pensant en el bé del club i de totes les persones que ho integren i amb aquesta mateixa responsabilitat crec que ha arribat el moment de posar fi al meu mandat”. A més, Loli Salas també ha dit que a partir d’ara es convertirà en una aficionada més del club, “seguiré aportant la meva ajuda per al creixement del club, però aquesta vegada des de la graderia del Serrallo”.

D’aquesta manera es tanca un mandat de sis anys de treball, ara serà el torn per Jacint Rodríguez, que dirigirà al club cap a un nou procés electoral, que haurà de desembocar en l’elecció d’un nou president o presidenta per als propers sis anys

Pots llegir la carta sencera de Loli Salas fent click aquí

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.