MANTENIR EL NIVELL DEFENSIU DAVANT JAC SANTS

LEB Plata Sense comentaris a MANTENIR EL NIVELL DEFENSIU DAVANT JAC SANTS 40

El següent compromís de lliga de l’Ibersol CBT tindrà lloc aquest diumenge a la pista de JAC Sants, rival que encadena dues derrotes consecutives i que ocupa la desena posició de la classificació (6 – 10). Els de Berni Álvarez arribaran amb la plantilla al complet, després de la reincorporació de Joan Sorolla, i esperen sumar el tercer triomf de forma seguida.

“Les nostres sensacions són bones, des de les últimes setmanes fins ara. Estem a un nivell defensiu excel·lent i aquesta és la línia que volem seguir de cara al proper partit”, assegura l’entrenador de l’Ibersol CBT. JAC Sants compta amb jugadors perillosos com Beirán, Mas o Tell, que exigiran aquest nivell defensiu a l’equip de Berni. “Intentarem mantenir un bon ritme de joc, amb el control del rebot i treballar molt perquè després d’aquest partit hi haurà una setmana de descans i volem seguir mantenint els dos partits de marge que ara mateix tenim”, finalitza el tècnic blau.

El partit JAC Sants – Ibersol CBT correspon a la jornada 17 del grup C-B de la Lliga EBA i es jugarà el diumenge 2 de febrer a les 13h al Pavelló Olímpic Espanya Industrial.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.