MANTENIR LA BONA RATXA

LEB Plata Sense comentaris a MANTENIR LA BONA RATXA 838

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el quinzè partit de lliga regular, rebent al Serrallo al CB Granollers, en el que és el primer partit a casa d’aquesta segona volta. Ho farà amb les baixes conegudes de Tugores, Vinós i Ewulu.

“Volem reafirmar la bona feina que estem fent les últimes jornades. Haurem d’estar molt concentrats, sobretot tàcticament. Dominar el rebot i controlar els jugadors importants i controlar les seves ratxes positives”, comenta Berni Álvarez.

“És un equip compensat que està fent les coses realment bé i que ja ens va sorprendre en l’anada. Tenen molt bones ratxes des de la llarga distància i estan molt ben posicionats tàcticament”, es referia Berni sobre el rival.

L’Ibersol CBT – CB Granollers correspon a la quinzena jornada de Lliga EBA C2 i és al Pavelló del Serrallo el dissabte 28 a les 19:00 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.