MARC BUSCAIL S’INCORPORA A L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a MARC BUSCAIL S’INCORPORA A L’IBERSOL CBT 170

Marc Buscail es converteix en la cinquena peça confirmada de cara a la temporada 21/22

Marc Buscail Briansó va nèixer a Tarragona el 23/2/2003, i va arribar al CBT amb 12 anys, ha passat per totes les categories del club, tant preferents com especials de primer any i malgrat la seva joventut (18 anys), l’any passat ja va debutar amb l’equip a LEB Plata i també va tenir un paper molt destacat en la gran temporada que va realitzar el CBT B a la Copa Catalunya, com també en el seu equip el Júnior Masculí Preferent, aconseguint arribar a estar entre els vuit millors equips de Catalunya i competir amb les millors canteres catalanes.

Marc és un jugador de 2.04 m que pot alternar les posicions interiors i també les exteriors, es tracta d’un jugador de gran projecció i una aposta del club. Recordar que també ha sigut internacional amb la selecció espanyola en diversos tornejos, l’últim el FIBA Skills Challenge u17 al 2020 a l’Alqueria de València.

“És un dels jugadors de més projecció que hem tingut a la base en els últims anys, i gràcies al seu treball s’ha guanyat un lloc en el primer quip i comptarem amb ell per a ser important”, afirma Berni Álvarez.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.