MARC GIMÉNEZ I JORBI BARBERÀ CONVOCATS AMB CATALUNYA SUB-20

LEB Plata Sense comentaris a MARC GIMÉNEZ I JORBI BARBERÀ CONVOCATS AMB CATALUNYA SUB-20 267

Els dos jugadors estaran a les ordres de Berni Álvarez en la selecció

L’èxit de la pedrera del CBT no ha passat desapercebut per a la selecció catalana sub-20. Els jugadors del primer equip del club Jordi Barberà i Marc Giménez han estat convocats per representar a Catalunya en el torneig que els catalans disputen aquest nadal a Barakaldo. L’entrenador de la selecció és el tècnic del primer equip del CBT, Berni Álvarez. A més de Catalunya, les seleccions de Navarra, Pais basc i Portugal també participen en el torneig.

Per a Marc Giménez el fet d’haver estat seleccionat “significa, a part d’una sorpresa, un orgull. El fet de representar al nostre territori és un fet amb el qual tot esportista somia”. A més, el jugador de la pedrera cebetista també creu que “comptar amb Berni en la selecció és un punt a favor, sens dubte ens aporta molta confiança a la nostra manera de jugar. Estic molt agraït per aquesta oportunitat”.

Per la seva banda l’ala-pivot, Jordi Barberà també creu “és un honor estar en aquest equip amb jugadors de tant nivell, una experiència que vull aprofitar”. De cara al futur, té molt clar que “és una oportunitat que em dóna moltes energies per continuar treballant el dia a dia”. Respecte a Berni Álvarez, Jordi també creu “que és un gran notícia perquè ja estem acostumats a la seva manera de treballar. Berni és un entrenador del que es poden aprendre moltes coses” encara que també reconeix que “la dinàmica de cada equip és diferent”

Els dos jugadors també han volgut comentar la temporada que estan realitzant amb el CBT, tots dos creuen que seria un error caure en un excés de confiança pel fet que haver-hi assolit bons resultats fins al moment. Per a Jordi “les valoracions les farem quan acabi la temporada, ara queda molt treball per davant i ningú ens regalarà res. Haurem d’estar units i preparats pel que ens queda”. Per la seva banda Marc Giménez també creu que “el temps ens posarà en el nostre lloc, a nosaltres solament ens queda seguir treballant. El nostre únic objectiu ha de ser seguir creixent”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.