MARC GIMÉNEZ NO SEGUIRÀ AL CBT

EBA Sense comentaris a MARC GIMÉNEZ NO SEGUIRÀ AL CBT 384

L’aler de la pedrera abandona el club per motius professionals

Marc Giménez no jugarà la propera temporada al Club Bàsquet Tarragona. L’aler de Cambrils, format a  la pedrera cebetista abandona el club al qual ha jugat durant vuit temporades per motius professionals. Marc Giménez ja va formar part del primer equip  la temporada 2013/2014, quan l’equip disputava la lliga EBA, els següents anys, ja en LEB Plata, el jugador va anar guanyant major protagonisme a la plantilla de Berni Álvarez. L’any passat, Marc Giménez va ser el jugador que va mostrar una major progressió, i va jugar més de 18 minuts de mitjana. Una lesió a l’espatlla li va mantenir apartat de les pistes durant un període de temps, però es va recuperar per ajudar a l’equip al tram final de la temporada. Durant els seus anys al primer equip, Marc Giménez ha hagut de compaginar els llargs desplaçaments i durs entrenaments, amb els seus estudis universitaris. Una vegada finalitzats els seus estudis, el propi jugador reconeix la impossibilitat de seguir compaginant les dues facetes. A més, la delicada situació del club blau, que no sap en quina categoria competirà l’any que ve, impedeix que es pugui oferir al jugador cap tipus d’oferta.

Marc Giménez s’ha volgut acomiadar del CBT amb paraules d’agraïment “gràcies a aquest club he crescut com a jugador i com a persona. És impossible agrair a totes les persones que han contribuït a això”. El canterà del CBT també ha fet una valoració esportiva de tots aquests anys “he viscut unes fases d’ascens a LEB Plata, una permanència, un play-off d’ascens a LEB Or, i finalment un descens. Durant aquesta etapa he estat molt exigent amb mi mateix”. Finalment, Marc Giménez també ha dit que “estic molt orgullós d’haver format part d’aquest club i defensar aquests colors”.

El Club Bàsquet Tarragona vol agrair a Marc Giménez el seu esforç i la seva dedicació durant tots aquests anys, i desitjar al jugador molta sort per als seus propers projectes.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.