MARC PALAU NOU AJUDANT DEL MESSER FEMENÍ

Base, T Fem BQ Sense comentaris a MARC PALAU NOU AJUDANT DEL MESSER FEMENÍ 290

Marc Palau “Topi” ha passat a formar part del cós tècnic del Messer Femení pel que resta de temporada.

Palau formarà equip fins a final de temporada amb Albert del Rey i Fernando Arias, primer i segon entrenador del Messer Femení. Una incorporació que busca donar un plus a un equip que està realitzant una gran campanya.

Fins fa unes setmanes Topi, com se’l coneix al club, era l’entrenador del JM2B. La dinàmica, però, no era l’ideal i de manera consensuada amb la secretaria tècnica es va decidir buscar un canvi a la direcció de l’equip. “Va ser un acord entre totes les parts, vam creure que el millor per l’equip era un canvi” explica Topi, “Un cop presa la decisió, des de la secretaria tècnica, se’m va proposar entrar a formar part del cós tècnic del Messer Femení. De fet, ja feia temps que ajudava a l’equip en algunes funcions d’scouting i vídeo. Poder fer el pas a pista i estar més a prop de la feina de l’equip em motiva molt.”

Com ell mateix ens explicava, el seu principal objectiu és ajudar a l’equip en tot el que calgui. “Espero poder aportar el meu granet de sorra. Ara mateix el meu paper es secundari, la batuta està en mans de l’Albert i del Fer, però sempre disposat a aportar un granet més en tot el que em demanin. Principalment el meu rol es ajudar en tema estadístic, estar pendent de les necessitats del equip i tot el que pugui anar sorgint durant els entrenaments i partits.” “El retorn a la branca femenina imposa una mica, però l’equip m’ha acollit molt bé. Són un grup humà genial”.
La incorporació de Topi és una molt bona notícia per Albert del Rey. “Des de l’any de Copa que no teníem una tercera persona al cós tècnic i crec que és fonamental. El Marc ens pot ajudar molt, sobre tot en el funcionament diari, i això ens anirà molt bé d’aquí a final de temporada.”
Una nova cara al Messer Femení que esperem ajudi l’equip a mantenir la bona dinàmica de joc i resultats que estan aconseguint aquesta temporada. Aquets dissabte, nou repte amb el desplaçament a Prat, un vell conegut i un rival sempre complicat.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.