MARIA LAPIEZA ARRIBA ALS 250 PARTITS

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a MARIA LAPIEZA ARRIBA ALS 250 PARTITS 67

El passat cap de setmana el Volvo Diselauto Tarraco CBT jugava el darrer partit de la temporada al Pavelló del Serrallo davant l’AE Collblanc, una victòria blava assegurava la permanència en la categoria per a la temporada vinent i així va ser. Però més enllà del resultat aquest partit també contenia un fet molt especial i és que Maria Lapieza, capitana de l’equip arribava als 250 partits jugats amb la samarreta del CB Tarragona el mateix dia del seu aniversari, la jugadora en actiu amb més partits disputats amb la samarreta blava.

Maria Lapieza va néixer a Tarragona el 14 de maig del 2000, els seus inicis en el bàsquet els va donar amb El Carme Bàsquet, escola vinculada al club. Maria, va arribar al club en la seva etapa d’infantil femení, per jugar a la categoria d’Interterritorial. La temporada següent sent cadet de primer any ja va disputar la categoria de cadet preferent i la temporada següent va aconseguir arribar a la final a 4 de cadet femení preferent, la segona vegada que un equip de Tarragona hi arribava. Els següents dos anys els va disputar també a la categoria preferent fins a arribar a Segona Catalana en el seu primer any com a sènior, i va assolir més tard, l’ascens a Primera Catalana.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.