MARIA MORAL TORNA AL CBT

Base Sense comentaris a MARIA MORAL TORNA AL CBT 128

El Volvo Diselauto Tarraco es reforça amb l’arribada de Maria Moral, que torna al club blau després de la seva experiència al Leyma Básquet Coruña gallec. La base de 22 anys torna a casa després de viure “una experiència molt positiva al Básquet Coruña la temporada passada. Jugar en un altre entorn sempre et fa crèixer a tots els nivells, i vull aportar a l’equip tot allò nou que he pogut aprendre i que crec que m’ha fet evolucionar com a jugadora”, explica.

La jugadora de Vila-seca torna a Tarragona per debutar en una categoria nova per a ella, Primera Catalana. “Hem de complir els nostres propis objectius i no plantejar la temporada envers les expectatives”, afirma Moral, una jugadora capaç d’aportar fluïdesa en el joc exterior i sobretot implicació, constància i treball.

El Volvo Diselauto Tarraco CBT ha fet tres incorporacions per al salt a Primera: Yasmina Velasco, Anna Tibau i Maria Moral.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.