MASSES CONTRATEMPS

EBA Sense comentaris a MASSES CONTRATEMPS 329

MARIN ENCE PEIXEGALEGO 81 – CB TARRAGONA 66

Dani Martínez. Era el nom que tenien al cap de tots els jugadors. Tots tenien molt clar que volien dedicar-li la victòria a Marín. I no va poder ser. Malgrat l’esforç de l’equip que es va superposar a nous contratemps, la victòria va caure del cantó gallec.

 

Mal inici i KO de David Fernández.

I va ser Marin qui va dominar els primers minuts de partit. Amb un joc ràpid i tirant de físic va aconseguir portar el control dels instants inicials. A més a més va coincidir amb la lesió de David Fernández, que realitzant una entrada a cistella va rebre un cop al nas, que el va deixar KO per la resta del partit.

 

L’equip també va per estar uns minuts KO, però poc a poc es va anar refent. Sobretot a uns grans minuts d’Orion i Salvó, que va permetre recuperar terreny i inclòs acabar els primers deu minuts per davant al marcador 18-21.

 

Més contratemps.

Durant el segon quart, Berni degut a la baixa de David Fernández es va veure obligat a buscar una solució d’urgència per donar descans a Fernando Boada, que havia d’assumir pràcticament tota la responsabilitat de la direcció de joc.

 

Durant uns minuts va ser Marc Giménez qui va assumir la direcció del joc. Però un nou contratemps va aparèixer. En una acció defensiva del l’equip local, jugant al limit de la falta i inclòs de l’agressió, van donar-li un cop a la cella del jugador de Cambrils que es va veure obligat a deixar la pista, per ser atès pels serveis mèdics.

 

Fernando Boada va tornar a la direcció de joc, però els jugadors de Berni passaven els pitjors minuts. Berni es veia obligat a demanar dos temps morts pràcticament seguits. Va posar l’equip en zona per intentar canviar les dinàmiques, però res va funcionar. Els locals van aprofitar aquest minuts per arribar al descans amb 41-34 al electrònic.

 

Dubte de Marc Giménez.

Amb la baixa segura de David Fernández i el dubte si Marc Giménez podria tornar a jugar, el tercer període va començar de la pitjor manera possible pels jugadors tarragonins. Després de d’un triple fallat per Fernando Boada, l’equip gallec aconseguia dos triples seguits en dos atacs que posaven el marcador en un preocupant 47-34.

 

Berni demanava temps mort. El partit es complicava molt, però de res va servir. Els locals estaven en els seus minuts de glòria, amb un Green que aixecava al públic local amb cadascuna de les seves accions.  Amb un 53-36, i amb només quatre minuts de joc del tercer quart, Berni va demanar el seu segon temps mort, per intentar arreglar la situació. No va ser de forma immediata, però l’equip es va refer. La reacció va coincidir amb la reincorporació al partit de Marc Giménez i uns segons minuts fantàstics d’Orion i Diego Gallardo.

 

Hi havia partit

Després d’un triple sobre la botzina al final del tercer quart de Diego Gallardo, el marcador  reflexava un esperançador 60-52. L’equip malgrat les baixes i les lessions ho estava donant tot. Ni un retret a l’esforç dels jugadors que amb una gran intensitat defensiva van mantenir el partit viu.

 

Però les forces es van anar acabant. Poc a poc l’equip local va anar ampliant la diferència. A falta de set minuts per acabar el partit es va tornar a trencar la barrera del deu punts i aquest cop psicològic va ser el definitiu. Poc més es va poder fer. Masses contratemps per poder treure un resultat positiu. Al final la victòria es va quedar a les Ries Baixes per 81-66.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.