MÉS DE 200 JUGADORS PARTICIPEN EN EL 3X3 CIUTAT DE TARRAGONA

Social Sense comentaris a MÉS DE 200 JUGADORS PARTICIPEN EN EL 3X3 CIUTAT DE TARRAGONA 86

Aquest any, l’esdeveniment ha tingut lloc en les instal·lacions del pavelló del Serrallo

Després d’un any d’absència el 3×3 Ciutat de Tarragona ha tornat, 200 jugadors i jugadors, dividits en 60 equip, es van donar cita aquest dissabte en el pavelló del Serrallo per disputar un torneig de streetball que ja és una referència a la província, a més, l’edició d’aquest any ha tingut al Club Bàsquet Tarragona com coorganizador de l’esdeveniment. Tal com s’ha pogut veure al llarg del dissabte, el 3×3 és una modalitat que està guanyant popularitat entre els amants del bàsquet, i de fet ha estat designat com a esport oficial per als Jocs de Mediterrani Tarragona 2017 i als JJOO de Rio 2016. És una modalitat que destaca per l’espectacularitat i la rapidesa en el joc. Aquest auge del 3×3 ha facilitat que aquesta edició hagi estat un èxit rotund de participació.
Des de primera hora del matí, l’activitat ha estat constant en el pavelló del Serrallo, s’han combinat partits a l’interior del pavelló amb partits a l’esplanada que es troba davant del recinte. A més, durant el dia també s’han realitzat concursos de triples i altres activitats perquè a tot moment hi hagués activitat en les instal·lacions, i tots els jugadors poguessin demostrar les seves habilitats amb la pilota. Les finals de les categories sènior han estat les que més expectació han causat, s’han disputat a última hora de la tarda i han comptat amb l’assistència de diversos curiosos, que s’han apropat al Serrallo per gaudir dels millors jugadors de la província.

a fi de festa ha tingut lloc en el Totem Cafe, situat en la Rambla Vella, s’ha realitzat el lliurament de premis, i els jugadors han pogut intercanviar impressions després d’estar tot el dia competint

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.