MÉS DE MIG MILER DE NENS PARTICIPEN EN EL III REPSOL FUTUR BÀSQUET

Base Sense comentaris a MÉS DE MIG MILER DE NENS PARTICIPEN EN EL III REPSOL FUTUR BÀSQUET 139

En total més de 70 equips de 20 clubs van participar en l’esdeveniment

Ni la pluja ni el mal temps van poder evitar l’èxit de la tercera edició del Repsol Futur Bàsquet. Més de 500 jugadors de 70 equips diferents es van donar cita en el pavelló del Serrallo i voltants per gaudir d’una jornada de bàsquet en un ambient festiu. Des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda els partits es van anar succeint sense descans. La pluja que va caure al matí a Tarragona va obligar a passar algun dels partits previstos a l’aire lliure a la instal·lació del Moll de Costa, però a poc a poc el sol es va anar imposant i els carrers es van tornar a omplir de jugadors. Milers de curiosos es van apropar al III Repsol Futur Bàsquet per veure algun partit o gaudir de les activitats paral·leles que es van organitzar entorn del torneig. Així doncs, els més petits van poder gaudir dels inflables o de la fun zone, mentre que els adults van poder degustar la ració de fideuá popular. Desenes de treballadors del Club Bàsquet Tarragona es van esforçar durant tota la jornada perquè els petits jugadors visquessin un dia inoblidable gràcies al bàsquet.
L’èxit del Repsol Futur Bàsquet és un símptoma més de l’esforç del Club Bàsquet Tarragona i de Repsol per fomentar el bàsquet de formació. Vincular el bàsquet a valors que formen persones i no només jugadors. Amb aquesta voluntat, els organitzadors del Repsol Futur Bàsquet ja pensen a seguir creixent de cara a properes edicions.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.