MIQUEL SALVÓ DEIXA EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA

LEB Plata Sense comentaris a MIQUEL SALVÓ DEIXA EL CLUB BÀSQUET TARRAGONA 175

El jugador ha estat una de les revelacions de la temporada

Miquel Salvó no jugarà en el Club Bàsquet Tarragona la propera temporada, el jugador de Vilanova ha comunicat al club la seva decisió de canviar d’equip de cara al proper any. Juntament amb Fernando Boada, Miquel Salvó és el segon jugador que ha confirmat la seva baixa de cara a la temporada 2016/2017. Miquel ha estat una peça clau per Berni Álvarez aquesta temporada, va arribar al CBT del CB Cornellà de EBA, i ha estat inclòs en el quintet revelació de la categoria. Miquel ha destacat per la seva polivalència i la seva capacitat per obrir la pista i ha estat un dels jugadors més utilitzats per Berni Álvarez. La gran temporada realitzada per Miquel Va salvar dificultava una renovació que finalment no arribarà, ja que el jugador s’ha revaloritzat gràcies al treball que ha que ha fe durant la temporada.

El jugador ha volgut acomiadar-se a través d’un video de tota l’afició i de la família del CBT, per una temporada que reconeix que “ha estat espectacular”, i agraït a l’afició i al club la implicació durant la temporada. A més ha conclòs el video desitjant que “els nostres camins es retrobin en el futur”.

El Club Bàsquet Tarragona també vol agrair al jugador la seva implicació durant la temporada i desitjar-li sort per al futur.

 

Fes click aquí per veure el video

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.