MIQUEL SALVÓ MILLOR JOVE DE LEB PLATA

EBA Sense comentaris a MIQUEL SALVÓ MILLOR JOVE DE LEB PLATA 338

El jugador català té una mitjana de 14,30 punts de valoració
Miquel Salvó està sent un de les revelacions de la temporada per al Club Bàsquet Tarragona, el jugador procedent del CB Cornellà de lliga EBA s’ha adaptat a la perfecció a la LEB Plata, i després de la seva exhibició en l’últim partit s’ha situat com el jugador Sub-22 millor valorat de tota la categoria, Miquel Salvó se situa en aquesta classificació per sobre de jugadors que han tingut minuts en ACB com Marc Martí o jugadors amb projecció europea com Okouo i Romaric de la pedrera d’Unicaja. A més, Miquel Salvó ha estat introduït per la FEB aquesta setmana com a membre del millor quintet de la jornada en LEB Plata, mèrit que ja va aconseguir algunes jornades enrere. Tan sols un recital d’anotació del jugador de Valladolid Sergio de la Fuente li ha privat al de Vilanova i la Geltrú d’aconseguir el seu primer MVP de la jornada aquesta setmana. En el que va de temporada, Miquel Salvó està signant una mitjana de més de 10 punts per partit, 5,8 rebots (2,1 en atac), i 1,7 assistències. A més amb percentatges de tir propers al 50%.

El debut de Miquel Salvó en LEB Plata ha significat per a ell un canvi de posició en la pista, a causa de la seva altura, en lliga EBA jugava en posicions interiors, on gaudia d’una superioritat física respecte a la majoria dels seus rivals. No obstant això, en LEB Plata, Miquel ha hagut de jugar molts minuts en la posició d’aler, i juga molt més obert que en les seves etapes anteriors. En aquest sentit, Salvó està demostrant una gran polivalència, ja que a causa del gran nombre de baixes que els tarragonins està sofrint en aquesta temporada, Miquel Salvó està alternant les dues posicions. En la victòria que el CBT va aconseguir el cap de setmana passat a domicili contra Zornotza, el jugador català va aconseguir dominar el perímetre amb 4 de 5 en llançaments de tres, i fer-se fort sota els cèrcols, amb 8 rebots, inclosos 4 ofensius.

Miquel Salvó reconeix que “la meva adaptació a la categoria va ser bastant dura al principi, perquè em vaig trobar amb un nou ritme de joc, uns jugadors més físics, és una categoria dura”, no obstant això diu que “els companys i l’entrenador em van ajudar molt donant-me confiança, i ara, en cada partit em trobo més còmode en la pista”. Sobre la seva polivalència a l’hora d’alternar les posicions de tres i quatre, el jugador comenta que “m’és igual jugar de tres o de quatre, mentre jugui estic content, si l’entrenador creu que puc ajudar més jugant de tres jo estic content”. Finalment, Miquel Salvó ha valorat la plaga de lesions que ha assotat al CBT en aquest inici de temporada i creu que tots ha d’assumir més responsabilitat davant aquesta situació “tots hem de fer un pas endavant, la baixa de Dani ha estat molt negativa per a nosaltres, i ara se suma la de David Mesa, el partit de l’altre dia ens ha de donar un punt de confiança perquè vam aconseguir sumar tots”.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.