NÀSTIC I CBT, COMPARTIM VICTÒRIES

LEB Plata, Social Sense comentaris a NÀSTIC I CBT, COMPARTIM VICTÒRIES 70

Promoció pels socis d’ambdues entitats

El Club Bàsquet Tarragona i el Gimnàstic de Tarragona s’uneixen per a que els socis dels dos clubs participin en les victòries als dos recintes esportius de la ciutat. El Pavelló Municipal del Serrallo i el Nou Estadi s’han convertit en autèntics fortins en
aquest inici de competició 2021-2022.  L’equip entrenat per Berni Álvarez ha celebrat 4 victòries com a local a la Lliga EBA, mentre que el dirigit per Raül Agné ha sumat 16 punts dels 18 possibles de Primera RFEF disputats al Nou Estadi.

El capità blau Dani Tugores i el davanter Edgar Hernández han estat els encarregats d’escenificar aquesta unió aquesta vegada al Pavelló del Serrallo; escenari on els socis del Nàstic de Tarragona podran presenciar en directe el partit de dissabte davant el Plus Ultra Seguros Roser a les 19 hores. Per beneficiar-se d’aquesta promoció només caldrà presentar el carnet de soci del Nàstic de Tarragona a l’entrada del Pavelló del Serrallo el dia del partit.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.