NO BADIS I INSCRIU-TE PRIMAVERA CAMP

Social Sense comentaris a NO BADIS I INSCRIU-TE PRIMAVERA CAMP 126

Què fas aquí parat? Afanya’t i inscriu-te al millor campus per aquesta Setmana Santa: Primavera Camp.

Últims dies per inscriure’t! Queden tan sols 11 dies perquè comencin quatre dies de campus inoblidables i les inscripcions pel Primavera Camp cada dia van a més. Encara no t’hi has inscrit? A què esperes? No et quedis sense viure uns dies plens d’esport, activitats diferents i sobretot molta i molta diversió. Que no t’ho hagin d’explicar!

Recorda que des de la mateixa pàgina web del club, al desplegable d’Activitats pots trobar la categoria Campus i en aquesta Primavera Camp. Allà trobaràs tota la informació que necessites perquè el teu fill i/o filla gaudeixi d’una Setmana Santa com cap altra. No badis i omple el full d’inscripció… que aquestes volen!

Tecnificació de bàsquet per millorar la tècnica individual i aprendre nous moviments amb entrenadors del CBT, competicions de tir i d’1×1 amb els teus amics, coneix nous esports com l’handbol, beisbol, rugby, voley i també activitats dirigides pels més menuts com psicomotricitat i anglès… se t’acut un pla millor? Nosaltres creiem que no! Atreveix-te a comprovar-ho el 30, 31 de març i l’1 i 2 d’abril. Repetiràs!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.