NOMÉS VAL GUANYAR

Base Sense comentaris a NOMÉS VAL GUANYAR 81

La Pobla CBT encara els darrers partits de lliga regular amb la mirada posada en el segon lloc de la classificació, a l’espera que CB Ipsi cometi algun error. Les blaves estan amb molt bona moral, després de les deu victòries consecutives i de guanyar el líder Sant Andreu de Natzaret en l’últim partit disputat al Serrallo.

L’equip d’Héctor Marín afronta l’últim derbi de la temporada, contra AB Salle Tarragona. Les rivals estan en zona de descens directe però amb opcions de salvació, que passen per una victòria contra la Pobla CBT.

L’entrenador blau assegura que el partit serà complicat. “No deixa de ser un derbi. Serà disputat i amb molta intensitat, ja que a elles pràcticament és la última bala que els queda. Pel que fa a nosaltres, si volem aconseguir la segona posició, només ens val guanyar”, explica Marín. Una derrota deixaria a les blaves definitivament a la tercera posició de la classificació, mentre que la victòria permetria al sènior femení seguir somiant amb poder aconseguir el segon lloc.

El tècnic blau tindrà el dubte de Marina Romeu, que no va poder finalitzar l’entrenament de dijous, mentre que la resta de l’equip estarà disponible per a l’enfrontament.

El partit correspon a la jornada 29 de la Segona Categoria i enfrontarà a AB Salle Tarragona i la Pobla CBT el dissabte 11 a partir de les 19:30h al Pavelló de La Salle Tarragona.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.