NOVA FINAL PEL CBT

EBA Sense comentaris a NOVA FINAL PEL CBT 108

Els blaus s’enfronten a un rival directe per la permanència

Partit de màxima rivalitat el que es viurà el divendres a les 21h en el pavelló del Serrallo. Els dos equips arriben necessitats de victòries al partit de demà, els valencians tenen un triomf més que el CBT, però vénen de perdre contra Valladolid un partit que van tenir a les seves mans. Per la seva banda el CBT arriba amb moltes urgències, la victòria de la setmana passada contra Alcázar torna a donar vida a un CBT que semblava acabat fa una setmana. A més, Berni Álvarez recupera a tots els jugadors per al partit de demà, David Fernández torna a les pistes després de dos mesos i mig de baixa. Orion Outerbrdige també està recuperat dels seus problemes d’esquena. Per primera vegada, gairebé en tota la temporada, Berni Álvarez tindrà a la seva disposició als onze jugadors de la primera plantilla del CBT. El primer objectiu del CBT serà aconseguir la victòria contra un rival complicat que està per damunt en la classificació, però un segon objectiu ha de ser intentar que aquesta victòria sigui per més d’11 punts de diferència, i així poder recuperar l’average. El partit ha canviat la seva hora habitual de joc, i començarà el divendres a les 21h, la idea és evitar la coincidència amb els actes de carnaval previstos a Tarragona durant tot el cap de setmana.

UPB Gandia arriba al Serrallo amb la intenció d’aconseguir una victòria que deixaria molt tocat el CBT, ja que li situaria a dos partits i l’average de diferència. L’equip entrenat per Víctor Rubio ve de trencar una ratxa de dues victòries seguides perdent contra Valladolid a la seva casa. Gandia és un equip amb jugadors veterans i joves Dynile Forbes va arribar a Gandia al gener, provinent de Zamora, en tan sol cinc partits jugats, el veterà jugador de les Bahames ja és el líder en anotació del Gandia amb 15 punts per partit. Amb 42 anys, Shawn Miller és l’altre líder de l’equip, 7,3 punts per partit i 12,4 crèdits de valoració per a un jugador expert i coneixedor de la lliga. Adrià Duch i Carlos Gil posen el punt de joventut a l’equip des del perímetre. Malgrat la irregularitat mostrada en alguns moments, Gandia ha demostrat ser un equip capaç de competir en qualsevol partit, en l’anada van remuntar un desavantatge de 16 punts al tercer quart per portar-se el partit.

Berni Álvarez creu que “Gandia és un equip que va a més durant la competició, i amb la incorporació de Forbes han guanyat un focus d’atenció important”. Precisament de l’última incorporació dels valencians, Berni Álvarez ha dit que “és un anotador compulsiu, té moltes maneres d’anotar, hem d’intentar que no tiri amb bons percentatges i cometi errors”. A més, el tècnic del CBT també ha valorat l’arribada d’Otero “els ha donat versatilitat en la posició de 4, encara que la consistència en el joc la donen els bases, Hernández i Herrero, i els pivots Conde i Miller”. Respecte al seu propi equip, Berni Álvarez assegura que “necessitem molta concentració per parar les seves ratxes d’anotació i intentar aprofitar els seus baixons d’intensitat. És un partit vital per a nosaltres, arribem amb més moral després de l’última victòria”

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.