NOVA VICTÒRIA DEL CMA

Base Sense comentaris a NOVA VICTÒRIA DEL CMA 123

CB TARRAGONA 61-52 FORÇA LLEIDA

Partit contra el Força Lleida que ens va guanyar els dos partits de la primera lligueta. Dolguts per les dues derrotes anteriors, els nostres surten amb la intensitat adequada en defensa, però no dominem prou bé el rebot, els lleidatans tot i no ser massa grans, tanquen prou bé el rebot. Aconseguim els primers avantatges, però el nostre joc no acabava de ser massa fluid i tampoc no aconseguim imposar un ritme ràpid de partit que ens beneficiï. El primer quart finalitza 11-8.

En el segon quart seguim en la línia irregular de joc, alternances en el marcador i parcials favorables als dos equips. Arribem a estar 24-16 en un moment on dominem el rebot i correm tot l’equip amb facilitat, però el Lleida es posa en zona 131 i això provoca un canvi en el ritme de partit. No encertem en el tir exterior i això permet als visitants contraatacar amb massa facilitat. Parcial 0-11 que col·loca el marcador 26-27.

El tercer quart és el període del canvi. Sortim amb el ritme dels darrers partits, forts ens defensa , grans en el rebot defensiu i ritme alt en atac, tot i els canvis defensius dels visitants, parcial 12-2, tot i els esforços dels lleidatans marxem amb avantatge al final del quart (44-38).

En el darrer quart seguim mostrant la nostra millor cara i afegim un parell de bons tirs de tres punts que ens permeten eixamplar l’avantatja fins a un clar 55-41 en el minut 35. En els darrers 5 minuts de partits, la pressió a la desesperada dels visitants provoca algunes pèrdues de pilota  i redueix la diferencia en el marcador fins el 61-52 final.

Sembla que comencem a tenir més clar el tema defensiu, valorem el treball i l’esforç  que ens permet compensar les nostres mancances. Bona actitud de l’equip, perquè comencem a ser un equip. Ànims CBT!!!

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.