NÚRIA GRADOS NOVA PRESIDENTA DEL CB TARRAGONA

Social Sense comentaris a NÚRIA GRADOS NOVA PRESIDENTA DEL CB TARRAGONA 120

En el marc de l’assemblea celebrada el passat dijous dia 24 de novembre, Jacint Rodríguez va presentar la dimissió com a president del CB Tarragona, la seva dimissió es deu a motius personals però amb la ferma voluntat de continuar treballant i vinculat al club.

Així doncs, Núria Grados Rodríguez es va convertir en la novena presidenta del CB Tarragona i la segona dona que ocupa aquest càrrec després de Loli Salas. Núria Grados va arribar a la junta directiva per començar com a vocal fins a ocupar les funcions de tresoreria. “Tinc molta il·lusió per començar aquesta nova etapa, però també un gran respecte per l’etapa del Jacint que ha sigut molt bona. Intentarem treballar el màxim per poder estabilitzar l’economia del club. I sobretot fer club, que tots els integrants del club se sentin partícips d’ell”, comentava la nova presidenta del club.

A més també es van presentar nous membres de la junta directiva; Joan Ceperuelo, Laura Barrio, Antoni Mendia, Gregorio Cornejo i Félix Recio, que se sumen a Sergi Bru, José Antonio Ferrando i el mateix Jacint Rodríguez.

El mandat de Jacint Rodríguez vencia el setembre de 2023, ara amb aquesta dimissió prematura, Grados i els nous membres de la junta arriben per complir aquest any que restava fins a convocar eleccions de nou.

 

 

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.