OBJECTIU COMPLERT

Base Sense comentaris a OBJECTIU COMPLERT 58

JM1 58 – 51 CB Cerdanyola

Amb la victòria de diumenge, el júnior masculí 1 ha complert l’objectiu que es va marcar a l’inici de temporada: assegurar la sisena posició i guanyar-se el dret d’estar en el grup de dalt per tal de competir amb els millors equips per una plaça de la final a 4.

Pel que respecta al partit contra el CB Cerdanyola, aquest començava espès i amb poca anotació. Les bones defenses dels dos equips no permetien que cap anotés amb facilitat. A més, als blaus els costava treure avantatge en les situacions d’1×1, ja que la defensa visitant es tancava molt en cada penetració i el CBT no era capaç de doblar la pilota en condicions. El tir exterior tampoc resultava efectiu i, d’aquesta manera, s’arribava al descans del partit.

A la represa, la dinàmica tampoc va variar. La poca anotació feia preveure que l’equip que cometés menys errors i mostrés més paciència per anotar en els moments clau seria el que s’acabaria emportant el triomf. El JM1 va ser el que va fer caure la balança cap al seu costat i deixar la victòria a Tarragona.

L’equip té ara un partit més per acabar la primera fase. En cas de victòria, acabaria en cinquena posició i amb la satisfacció d’haver fet una gran temporada.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.