OMPLIM EL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a OMPLIM EL SERRALLO 362

Aquest dissabte es disputarà l’últim partit al Serrallo de la fase regular, i l’Ibersol CBT l’afronta amb un únic objectiu: aconseguir la victòria per ser, definitivament, líder del grup C-A de la Lliga EBA. Una derrota contra Anangan Olivar, obligaria a l’equip de Berni Álvarez a guanyar a Esparraguera en la darrera jornada de lliga per obtenir el campionat.

De cara a aquest partit, l’entrenador blau assegura que el seu equip “està molt motivat. Volem acabar campions del grup i a més celebrar-ho amb la nostra gent. Esperem que vingui molta gent i hi hagi un Serrallo ple”. La plantilla al complet podrà estar a disposició de Berni, tot i que Pape Mbaye i Dani Fernández encara arroseguen molèsties.

Pel que fa al rival d’aquest dissabte, visita el Serrallo el sisè classificat, Anagan Olivar. “És un equip amb jugadors joves, que tenen com a referents a Pradilla o Urdiain. Són jugadors que estan en categories inferiors de la selecció espanyola i que veurem aviat a ACB. El partit serà difícil, Olivar acumula actualment la millor ratxa de victòries (+7) i és l’equip més anotador de la lliga”, declara Berni Álvarez.

Una victòria de l’Ibersol CBT suposaria assolir el campionat del grup matemàticament, a falta d’una jornada per finalitzar el campionat.

Els socis del club tindran a la seva disposició una entrada que podran recollir a les taquilles del club el mateix dia de partit.

Els clubs esportius, escoles i entitats de la ciutat es bolcaran amb el CBT. Els socis i sòcies del Nàstic de Tarragona, el Vòlei Sant Pere i Sant Pau i el Club Tennis Tarragona podran accedir al Pavelló del Serrallo presentant el carnet de soci dels seus respectius clubs. Per altra banda, el Club Natació Tàrraco i el CB Morell també gaudiran d’invitacions per presenciar en directe l’Ibersol CBT – Anagan Olivar.

Una gran representació de les escoles vinculades al CBT també recolzaran a l’equip blau. Els jugadors, jugadores i entrenadors de Lestonnac, El Carme, Col·legi Carmelites, Escola Pax, Cèsar August, Escola Pràctiques, la Salle Tarragona i Escola l’Arrabassada ajudaran a que la victòria es quedi al Serrallo.

Per últim, l’Associació de Veïns Residencial Palau, que ja col·labora habitualment amb el club, tampoc es perdrà el partit.

El partit correspon a la jornada 25 de la Lliga EBA. Es disputarà el dissabte 13 d’abril a partir de les 19h al Pavelló del Serrallo i serà retransmès en directe per TAC12.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.