ORION OUTERBRIDGE MVP DE LA JORNADA EN LEB PLATA

EBA Sense comentaris a ORION OUTERBRIDGE MVP DE LA JORNADA EN LEB PLATA 124

El jugador americà va contribuir amb 26 punts i 38 de valoració en la victòria contra El Olivar

La FEB ha designat a Orion Outerbridge com a millor jugador de la jornada 7 de la LEB Plata, l’ala-pivot de Bostón va aconseguir uns números impressionants. 26 punts amb 9 de 12 en tirs de camp i 11 rebots, a més de repartir 3 assistències i rebre 4 faltes personals. Tots aquests números van donar un total de 38 de valoració. Orion va demostrar tots els seus recursos durant el partit, va anotar de tres, de mitja distància, i a més es va penjar del cèrcol en dues ocasions, una d’elles en un gran alley-oop que va aixecar als espectadors dels seus seients. Després de superar unes primeres setmanes complicades a causa d’una lesió muscular que li va obligar a perdre’s els dos primers partits de lliga, Orion ha anat agafant el ritme de competició a poc a poc, i ja es troba entre els jugadors millor valorats de la competició. El jugador es troba cada vegada més adaptat a l’estil de joc de contacte que es juga en el bàsquet de LEB Plata, i per exemple, en els dos últim partits signa una mitjana de 23 punts i 11,5 rebots.

A més, l’actuació de Orion en l’últim partit li ha servit per pujar posicions en el rànquing absolut de jugadors millors valorats de la lliga, ara ocupa la sisena posició amb una valoració mitjana de 17,6. També ocupa la setena posició en la taula dels màxims anotadors, igual que en la de màxims rebotejadors. El que és clar, és que Orion s’ha convertit en el referent ofensiu del CBT, i ara amb el seu nou company, Jamal Wilson, al seu costat, aquest protagonisme ha d’anar a més. Orion està destinat a marcar diferències en una competició molt igualada, on tenir un jugador d’aquestes característiques et pot donar moltes victòries a l’any. La propera oportunitat de Orion per demostrar la seva qualitat serà aquest diumenge 22, a les 12:15 a Alacant, per enfrontar-se a un dels equips de més qualitat de la lliga, el Fundación Lucentum.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.