OUSMANE NDOUR A L’ADIDAS NEXT GENERATION

Base, LEB Plata Sense comentaris a OUSMANE NDOUR A L’ADIDAS NEXT GENERATION 271

Ousmane Ndour participarà a l’Adidas Next Generation que se celebrarà a la ciutat de Patras del 10 al 12 de febrer. Aquest torneig organitzat per l’Euroleague és un torneig molt prestigiós que serveix per veure als majors talents que hi ha al continent.

El jugador del Club Bàsquet Tarragona formarà un combinat de joves talents d’arreu per competir amb els millors planters europeus del moment. El seu equip, l’U18 Next Generation Patras estarà comandat per Petteri Koponen, exjugador del Barça de Bàsquet (temporades 2016 a 2018).

El debut de l’equip d’Ousmane serà el dia 10 de febrer a les 12.30 i jugarà davant l’Olympiakos U18. Els partits es poden seguir per la web de l’Euroleague.

El jugador que la setmana passada va patir una lesió, ha pogut viatjar després que els metges donessin el vistiplau i també anirà supeditat a les proves que li realitzin els metges del torneig.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.