PAPE MBAYE UN ANY MÉS A L’IBERSOL CBT

LEB Plata Sense comentaris a PAPE MBAYE UN ANY MÉS A L’IBERSOL CBT 270

El senegalès és el quart jugador confirmat

El projecte del Club Bàsquet Tarragona per la temporada 2018-2019 continua coneixent cares noves, el darrer jugador en confirmar que continuarà defensant la samarreta blava és Modou Mbaye, el jugador senegalès, format a la pedrera del Real Madrid, va arribar l’any passat a Tarragona a finals d’octubre. Amb 26 anys Pape ha passat per clubs de LEB Or, LEB Plata i lliga EBA. Marin Peixegalego, Palencia Bàsquet i Alcázar van ser els seus clubs a Espanya abans d’anar a jugar un any a Bélgica. El seu retorn al bàsquet espanyol va arribar l’any passat de la mà del Club Bàsquet Tarragona. Amb Pape, l’equip va fer un salt de qualitat important, 10,8 punts per partit i 7,9 rebots van ser els seus números en els 17 partits que va jugar amb l’Ibersol CBT. Pape és un pivot que pot jugar per fora gràcies al seu tir des de fora, de fet pot alternar la posició de quatre amb la de tres, amb 205cm és un home capaç d’intimidar en defensa i amb habilitat per rebotejar.

Pape Mbaye ha fet les primeres declaracions després de confirmar la seva continuïtat al projecte blau “estic molt il·lusionat amb el nou projecte, quan m’ha arribat no m’ho he pensat i tot ha sigut molt ràpid”. Pape s’ha mostrat molt satisfet de poder continuar un any més a la disciplina blava i ha valorat l’esforç del club per confeccionar un bloc competitiu “estic encantat en aquest club i vull ajudar per tornar al CBT al lloc on es mereix, tant de bo pugui jugar aquí molts anys” ha comentat el jugador.

Pape Mbaye és la quarta incorporació confirmada de cara a la pròxima temporada, dos exteriors i dos interiors. L’Ibersol CBT comença a agafar forma però el club confirma que encara treballa per tancar més renovacions en els pròxims dies.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.