PARTIT CLAU PEL CBT

EBA Sense comentaris a PARTIT CLAU PEL CBT 206

Després de trencar una mala ratxa de vuit derrotes consecutives imposant-se 80 a 53 contra el Club Bàsquet Pla, el CBT s’enfronta al Sammic ISB. El club blau visitarà aquest diumenge a les 18:00 el pavelló municipal d’Azpeitia.

Un club que es situa en zona de permanència de la classificació amb les mateixes derrotes (12) que el CBT però amb una victòria més (7), ja que han disputat un partit (19) més que el club tarragoní. En la jornada anterior el Sammic ISB va perdre a casa del Xuven Cambados 71 a 66.

Fins aquesta vintena jornada de lliga, Sammic ISB porta un encert del 50% en tirs de dos i un 27% des de la línea de tres, respecte el 49% i 31% que porta el conjunt de Berni Álvarez. L’e-quip basc es caracteritza per ser un equip jove (mitja de 23 anys) i potent en el joc interior, on hi destaquen globalment els jugadors Federico Ucles (13,4 val), Dominique Garrett (12 val) i Ander Arruti (10,3 val).

En la primera volta el CBT va perdre contra el conjunt de Iker Bueno per només cinc punts (79 – 84). Aquest cop, però, Berni Álvarez no comptarà amb tots els seus jugadors. En el par-tit contra Bàsquet Pla Ferran Torres va patir un cop i el que semblava una molèstia va acabar sent un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret, diagnòstic que es confirmava aquest dimarts després de sotmetre’s a una ecografia.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.