PARTIT IL·LUSIONANT A DOMICILI

LEB Plata Sense comentaris a PARTIT IL·LUSIONANT A DOMICILI 1103

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el vint-i-unè partit de lliga regular. L’equip comptarà amb les tres baixes conegudes (Tugores, Vinós i Ewulu). A més, s’hi sumarà Alex Doche tot esperant l’abast total de la seva lesió al bessó.

“És un partit molt il·lusionant per nosaltres per la seva transcendència, haurem d’estar molt bé en el balanç defensiu i el rebot i sobretot aprofitar les accions a la pintura per poder treure’n profit”, comenta Berni Álvarez.

“Haurem de ser molt consistents, ells porten una ratxa molt bona i venen en una dinàmica impressionant. Haurem d’estar atents per no patir al contraatac i en les situacions d’u contra u i sobretot en la seva intensitat i embranzida”, es referia Berni sobre el rival.

El CB Roser – Ibersol CBT correspon a la jornada vint-i-u de Lliga EBA C2 i es jugarà al CEM Estació del Nord el dissabte 11 de març a les 20:15 hores.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.