PARTIT IMPORTANT PER AL SÈNIOR FEMENÍ

Base Sense comentaris a PARTIT IMPORTANT PER AL SÈNIOR FEMENÍ 91

El Volvo Diselauto Tarraco CBT encara el proper partit de lliga, contra CE Xamba, amb l’objectiu de guanyar-lo per mirar definitivament cap a les posicions capdavanteres. Les blaves ocupen la quarta plaça amb 11 victòries i 8 derrotes i s’enfronten a un equip que marca la promoció de descens.

En el partit de la primera volta, l’equip que entrena Héctor Marín va tornar amb la victòria, però tot i això, el tècnic preveu un partit complicat. “Aquesta temporada estem tenint problemes per poder realitzar entrenaments de qualitat, degut als estudis i feina de les jugadores i a les lesions a les que hem hagut de fer front. No estem en un gran moment però com sempre anirem a per totes”, explica.

Marín exigirà a les seves un bon nivell defensiu, ja que preveu que el partit sigui de pocs punts, pel que l’equip que cometi menys errors en serà el vencedor.

El Volvo Diselauto Tarraco CBT – CE Xamba correspon a la jornada 20 de la Segona Categoria i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 8 de març a les 18h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.