PAULA JÀRIA PRIMER FITXATGE DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT

Base, VOLVO DISELAUTO Sense comentaris a PAULA JÀRIA PRIMER FITXATGE DEL VOLVO DISELAUTO TARRACO CBT 140

El Volvo Diselauto Tarraco CBT ha tancat finalment el fitxatge de Paula Jària, una jove jugadora (2003) procedent del TGN Bàsquet.

L’aler de 18 anys pot ocupar tant les funcions d’escorta com d’ aler gràcies a la seva envergadura i alçada (1.75 m), la Paula arriba al club cebetista després de jugar a Preferent B la temporada passada. Malgrat la seva joventut, es tracta d’una jugadora amb un marge de millora molt gran i amb grans aptituds físiques i tècniques que segur que serà capaç de demostrar la temporada vinent a Primera Catalana amb el Volvo Diselauto Tarraco CBT.

“Estic molt content de comptar amb la Paula, es tracta d’una jugadora jove amb moltes ganes de millorar i molt versàtil, segur que ens ajuda molt” declara Hèctor Marín.

La Paula és la setena jugadora confirmada tot esperant les renovacions de més jugadores. El nucli de l’equip no variarà, i es buscaran peces per millorar l’estructura.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.