Política de privacitat

Per a poder accedir a alguns dels serveis continguts a la pàgina web www.cbtarragona.cat i www.cbtarragona.com, és possible que, mitjançant l’emplenament d’un formulari, se sol·licitin a l’usuari algunes dades personals.

En aquest sentit, i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades facilitades per l’usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de CLUB BÀSQUET TARRAGONA, creat per a la gestió, administració, prestació i millora dels serveis oferts a través del lloc web, així com per informar als usuaris sobre les notícies i els serveis oferts.

CLUB BÀSQUET TARRAGONA, aplica a totes les dades personals contingudes als seus fitxers les mesures de seguretat estipulades al Reial Decret 994/1999, d’11 de juny, pel que s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal; comprometent-se a guardar el degut secret sobre els mateixos.

L’usuari podrà en tot moment exercitar els drets relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, dirigint-se per escrit, adjuntant còpia del DNI, a:

 

CLUB BÀSQUET TARRAGONA

Josep Català i Rufà s/n (Pavelló del Serrallo)
43005 TARRAGONA,
SPAIN
TEL. +34 977 237 558
cbtarragona@cbtarragona.cat

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.