EL PRE-INFANTIL FEMENÍ CAU A LA PRORROGA DAVANT EL REUS PLOMS.

Base Sense comentaris a EL PRE-INFANTIL FEMENÍ CAU A LA PRORROGA DAVANT EL REUS PLOMS. 160

Les blaves van sumar la segona derrota a nivell A de forma consecutiva davant el Reus Ploms. Un inici dolentíssim tant en el joc com en el marcador (14-6 min. 10) feien presagiar un mal matí per a les nostres. Tot i això, les blaves van treure caràcter i van ser capaces de pujar el to defensiu, permetent trobar accions fàcils de cistella en contraatac i, fins i tot, alguna acció col·lectiva ben moguda, encara que sense encert en el tir final.

El marcador va ajustar-se després del descans amb petites aventatges per les blaves, però el desencert sota cistella en jugades ben trenades va fer que la diferència no es fes més gran en el millor moment cebetista. Al final dels 40′ reglamentaris el fet de no haver trencat el partit quan calia va permetre al ploms forçar una pròrroga, en què l’encert, o més ben dit el desencert, en els tirs lliures va ser clau i va permetre al Ploms endur-se la victòria.

Un partit molt competit i que al cara o creu, la sort no va estar de la nostra part. Hem de seguir treballant moltíssim i com sempre intentant corregir els nostres errors que són els que podem millorar, el trajecte és molt llarg i de ben segur al final tindrà recompensa.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.