PREMI A LA PERSEVERANÇA PEL CM1

Base Sense comentaris a PREMI A LA PERSEVERANÇA PEL CM1 64

AE Sant Andreu 44 – 56 CM1

El partit del CM1 començava amb ”la creu de la moneda ” per a l’equip blau. Errors de concentració i la precipitació en atac permetia al conjunt badaloní arribar al primer quart amb un avantatge abundant (19 – 5). Va ser en el segon quart quan es va començar a veure una petita reacció per part del nostre cadet. Tot i que continuava havent errors en atac, la intensitat en defensa permetia al conjunt blau reduir distàncies al descans ( 31-20).

A la represa començava la ”cara de la moneda”. El CM1 tornava amb les piles carregades i oferia els 20 millors minuts de la temporada. Una defensa impecable tant en el tercer com en l’últim quart dels blaus cedia només 13 punts al rival (6 i 7 punts en cada quart respectivament). Això unit a les bones transicions ofensives que permetien córrer al contraatac permetia decantar el partit del costat tarragoní.

El bàsquet premia la perseverança dels nostres i l’esforç i sacrifici constant del CM1 obtenen la recompensa de la victòria.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.