PRESENTAT EL TARRAGONA ESTIU CAMP 2018

LEB Plata Sense comentaris a PRESENTAT EL TARRAGONA ESTIU CAMP 2018 505

Tindrà lloc al Col·legi Sant Pau del 25 de juny al 28 de juliol

Avui a la tarda ha tingut lloc la presentació del Tarragona Estiu Camp 2018. Els coordinadors de les diferents modalitats i els coordinadors principals del Club Bàsquet Tarragona i el Col·legi Sant Pau s’han reunit a les instal·lacions del col·legi per donar a conèixer les novetats d’una edició que pretén seguir marcant records de participació. Aquest any, el TEC començarà el 25 de juny i acabarà el 27 de juliol, com és habitual l’oferta de modalitats per als petits és molt gran, nens i nenes podran escollir entre bàsquet, fútbol, atletisme, dance o multiesport. Per als més petits la modalitat Casal serà la que englobi les diferents activitats. Tots els nens i nenes de qualsevol modalitat tindran accés a la piscina del Sant Pau, sense dubte una de les activitats preferides dels petits. A més, el Tarragona Estiu Camp també ofereix una variada oferta per adaptar-se a les necessitats de pares i mares. Pack matí, pack menjador o pack TEC, que s’allarga fins a la tarda. Per als pares i mares que entrin a treballar a primera hora també s’ofereix un servei d’acollida.

Una de les principals novetats d’aquesta edició serà que durant els primers dies, el TEC coincideix amb la celebració dels jocs del mediterrani 2018 que tenen lloc a la nostra ciutat. El Tarragona Estiu Camp no viurà aliè a aquest fet i la seva coordinadora, Natàlia Bru, ja ens ha anunciat novetats en aquest sentit “realitzarem unes TEC-Olimpíades amb els nens i nenes, amb l’objectiu que coneixen tots els esports, també estem treballant per poder fer alguna sortida a veure algun esport”. L’esport serà el fil conductor d’aquesta edició del TEC, però sempre amb la idea que no es tracta d’entrenar i millorar, sinó de jugar i passar-ho bé.

Natàlia Bru també ha volgut valorar l’èxit que el Tarragona Estiu Camp assoleix cada any. “La veritat és que ens movem en xifres molt importants, cada any passa pel nostre campus uns 350 nens i nenes de totes les edats, ens agrada veure com els nens repeteixen cada any, això vol dir que s’ho passen bé” ha comentat la coordinadora. Un altre dels punts forts del TEC és el seu equip de coordinadors i monitors, la plantilla del TEC està formada per monitors amb molts anys d’experiència en el món del lleure, els millors professionals que saben preparar activitats i jocs dirigits als nens i nenes. Com ja va sent habitual, la modalitat de TEC Bàsquet sempre presenta alguna novetat, aquest any serà la presència de Dani Martínez, exjugador del Club Bàsquet Tarragona i actual jugador del Cáceres Baloncesto, equip de LEB Or. El jugador tarragoní dirigirà els entrenaments dels nens i nenes matriculats en aquesta modalitat.

Les inscripcions al Tarragona Estiu Camp es poden fer a la pàgina web del club www.cbtarragona.cat, o les oficines del club, situades al pavelló del Serrallo, per a més informació es pot trucar al 977 237 558

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.