PRIMER CONTRA CUER

LEB Plata Sense comentaris a PRIMER CONTRA CUER 44

L’Ibersol CBT no es pot relaxar aquest dissabte al Serrallo amb la visita del CB Roser, cuer de la categoria. L’equip tarragoní encapçala la classificació amb tres partits de marge respecte el segon i vol continuar mantenint aquesta renda. Tot i això, l’entrenador blau, Berni Álvarez, avisa també dels perills dels barcelonins: “Tenen jugadors exteriors importants i basen molt el seu joc en aquesta faceta. No sabem si el Roger Lliteras, el seu millor jugador, vindrà, ja que porta bastants partits sense jugar. Però tenen altres homes destacats com Farfan o Sulleva”.

Pel que fa al seu equip, Álvarez demanarà als seus jugadors “concentració. Tenim experiència en partits aparentment més fàcils i on els moments de relaxació ens han acabat costant la victòria. Haurem d’estar bé en les situacions de bloqueig directe i en l’u contra u amb els homes exteriors; i com sempre, intentar dominar el rebot, on creiem que podem dominar”.

Joan Sorolla es reincorporarà amb el grup a l’entrenament de dijous, però serà dubte fins a última hora. Tomás Kohan, amb permís del club, tampoc arribarà al partit.

L’Ibersol CBT – CB Roser correspon a la jornada 21 del grup C-B de la Lliga EBA i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 7 a les 19h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.