PRIMER CONTRA ÚLTIM CLASSIFICAT

LEB Plata Sense comentaris a PRIMER CONTRA ÚLTIM CLASSIFICAT 55

La jornada 10 de la Lliga EBA passa per Saragossa. L’Ibersol CBT es desplaça per enfrontar-se a un equip molt jove, Anagan Olivar, que fins al moment ha sumat una victòria i vuit derrotes, i que ocupa la última posició de la classificació. L’entrenador dels blaus, Berni Álvarez, no es confia per la situació del rival i assegura que els espera un partit exigent.

“Olivar és un equip jove amb talent, amb molta capacitat física i que crec que anirà millorant. Els seus punts forts són el dinamisme que tenen i la gran activitat defensiva a tot el camp. Per aquest motiu nosaltres haurem de passar-nos molt bé la pilota, jugar ordenats i dominar el rebot”, explica Álvarez. Els grans perills dels aragonesos són Etxeguren i Martínez.

Per a aquest partit, Berni Álvarez no podrà comptar per segona jornada consecutiva amb Jordi Barberà, i mantindrà els dubtes de Pape Mbaye i Rubén Llanos, que encara no han pogut entrenar amb l’equip durant la setmana. “Ens preocupa no estar del tot bé físicament i no tenir el ritme de competició degut a les baixes que podem tenir, i que això no ens permeti estar còmodes. Amb tot, anem amb molta il·lusió, ganes i confiança de poder allargar la ratxa”, finalitza el tècnic blau.

L’Anagan Olivar – Ibersol CBT correspon a la jornada 10 de la Lliga EBA i es disputarà el dissabte 23 de novembre a les 18:30h al Pavelló Nuevo Estadio Miralbueno EL Olivar.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.