PRIMERA VICTÒRIA A LA FASE FINAL DE PREFERENT A

Base Sense comentaris a PRIMERA VICTÒRIA A LA FASE FINAL DE PREFERENT A 64

CB Granollers 69 – 74 JMA

El júnior masculí A del CBT va aconseguir diumenge la primera victòria a la fase final de Preferent A. Ho va fer en la tercera jornada i a la pista del CB Granollers, materialitzant finalment amb un triomf el bon joc demostrat en les dues primeres jornades d’aquesta fase.

El partit va començar amb un molt bon CB Granollers, manant en el marcador i posant les coses molt difícils als blaus. L’encert local des de la línia de tres feia encara més difícil optar a la victòria, però els júniors no van abaixar els braços.

La paciència, la perseverança i la constància van mantenir amb vida al CBT fins als últims 10 minuts, quan va arribar la reacció de l’equip de Pep Garcia. El que no havia sortit fins al moment es posava de cara en el darrer quart i el JMA ja no deixaria aquest camí fins a la botzina final. Un 2+1 convertit i dos tirs lliures posteriors donaven l’esperada victòria al CBT, la primera en aquesta fase final de Preferent A i merescuda després de la capacitat per competir que ha demostrat l’equip en les tres jornades.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.