PRIMERA VICTÒRIA DEL SENIOR FEMENÍ A

T Fem BQ Sense comentaris a PRIMERA VICTÒRIA DEL SENIOR FEMENÍ A 219

Primera Victòria del Sènior Femení A, equip fruit de l´acord esportiu entre el CBT i el TGN Bàsquet. Ja estàvem neguitosos perquè la primera victòria no arribava, però el treball i nivell de les jugadores, moltes ben conegudes per l’afició blava, donava confiança en què arribaria aviat. I així va ser. Dissabte al pavelló del Sagrat Cor es va veure la primera victòria davant d´un nombrós públic. I és que feia goig la grada, amb gent d’ambdós clubs animant el nou equip femení de la ciutat.

El 0-4 pesava, però es tenia clar, que a poc a poc l’equip anava creixent, després d´una pretemporada complicada.

En un partit que es preveia igualat, les tarragonines van començar amb nervis, anant a remolc en el domini del joc i encaixant un parcial 6-15 en el primer quart. A poc a poc les nostres van entrar en el partit, a base de defensa i gràcies a un bon treball de l’americana Fouty (26-29 al descans). D’aquí fins al final, igualtat i emoció, amb pròrroga inclosa. En aquest últim període les jugadores provinents del CBT Laura Pasqual i Laia López van demostrar la seva qualitat, i van confirmar el seu bon partit, portant l’equip a la victòria.

Satisfacció general i confiança en un projecte de Tarragona que sembla que comença a rutllar i ens farà sentir molt orgullosos

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.