QUE CONTINUÏ LA RATXA

Base Sense comentaris a QUE CONTINUÏ LA RATXA 100

La Pobla CBT torna al Serrallo dissabte per intentar seguir allargant el seu estat de gràcia. En cas de victòria, l’equip d’Héctor Marín sumaria ja sis victòries consecutives. El sènior femení recupera a una de les seves jugadores respecte el partit anterior, però seguirà també amb la baixa de Belén, amb una lesió al genoll. Els aspectes positius de La Pobla CBT per demà són “la confiança de l’equip després de les darreres victòries i jugar a casa contra un equip de la part baixa que només compta amb un triomf”, destaca l’entrenador blau. “Haurem d’intentar imposar el nostre ritme des del principi per tal de controlar el partit”, conclou Marín.

El rival de La Pobla CBT serà el Bàsquet Teresianes. Les tarragonines ocupen la catorzena plaça de la classificació, amb una victòria i deu derrotes. “Tenen la base i la seva interior com a jugadores més destacades però nosaltres arribem en un bon moment, tècnicament crec que som millors, però sí que haurem de donar el 100%”.

El partit es disputarà dissabte 1 al Pavelló del Serrallo a partir de les 20:45h, una vegada finalitzi el compromís del primer equip masculí contra CB Quart de Lliga EBA.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.