RECAIGUDA DE FERRAN TORRES

EBA Sense comentaris a RECAIGUDA DE FERRAN TORRES 136

Ferran Torres es perdrà els pròxims tres partits de Lliga.

Aquest dimarts a la tarda el jugador blau s’ha sotmès a una ecografia que ha confirmat que pateix una esquinç del lligament lateral intern del genoll dret. Torres va patir un cop a l’últim partit de Lliga disputat el passat dissabte al Serrallo, on el CBT es va imposar 80 a 53 contra el Club Bàsquet Pla. Malgrat el dolor, el jugador va poder continuar a pista. Al finalitzar el partit les sensacions eren bones i tot i que al principi es creia que eren unes simples molèsties, les proves mèdiques de dimarts han confirmat un diagnòstic més greu. Els serveis mèdics ja van donar descans per prevenció a jugador el primer entrenament de la setmana.

Segons la previsió mèdica Ferran Torres estarà tres setmanes de baixa i es perdrà el següents partits: Sammic ISB (22/02 a les 18:00 com a visitant), CEBA Guadalajara (28/02 a les 18:30 com a visitant) i Zornotza (7/03 a les 19:00 com a local).

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.