RECUPERAR EL SERRALLO

LEB Plata Sense comentaris a RECUPERAR EL SERRALLO 56

El repte de l’Ibersol CBT passa aquesta setmana per tornar a guanyar al Pavelló del Serrallo. Els blaus han caigut en els dos últims partits jugats a casa, contra Cornellà i Badalonès, i volen trencar aquesta dinàmica contra BBA Castelldefels per tornar a brindar una victòria als seus aficionats. Per a fer-ho, el tècnic de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, podrà comptar amb tota la plantilla excepte Joan Sorolla, que té permís del club.

“Venim d’una millora en l’anterior partit i el que volem és tornar a guanyar a casa, anem amb moltes ganes. Sabem que serà un partit dur, contra un equip que físicament ens exigirà molt i que són agressius en la seva línia exterior”, comenta Álvarez. El Castelldefels ocupa la setena posició de la classificació, amb 9 victòries i 6 derrotes, i compta amb un cinc inicial perillós amb jugadors com Sesé, Salvans, Mañés, Bernadí i Oliva. “Són bons a camp obert, per això haurem de controlar el rebot i imposar el nostre ritme: córrer quan ens interessi i jugar en estàtic quan ho considerem oportú. Haurem d’estar també com a mínim en el mateix nivell d’exigència física que ells i saber aprofitar els avantatges que es generin, sobretot en el joc interior”, sentencia l’entrenador del conjunt blau.

El partit correspon a la jornada 16 del grup C-B de la Lliga EBA i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 25 a les 19h.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.