RENOVACIÓ I LESIÓ GAIREBÉ SUPERADA

Base Sense comentaris a RENOVACIÓ I LESIÓ GAIREBÉ SUPERADA 123

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona ha tancat una nova renovació, la de la base Carla Ruiz. La jugadora, de 20 anys, encararà la seva setena temporada consecutiva a l’entitat blava, on ha realitzat pràcticament tota la seva carrera esportiva, des de categoria cadet.

Ruiz afronta amb il·lusió la renovació després de patir una greu lesió al genoll, amb lligaments creuats i menisc trencats, que la va tenir allunyada de les pistes des de l’octubre. Va haver de passar dues vegades per quiròfan, al desembre i al febrer, per tal de poder afrontar amb garanties la posterior recuperació. A finals de juny va rebre l’alta mèdica, pel que la jugadora està centrada ara en obtenir l’alta esportiva. Per aquest motiu treballa amb els preparadors físics del club la seva posada a punt, un procés exigent però que la jugadora espera que li serveixi per estar a disposició del tècnic Hèctor Marín a principis de la propera temporada.

El Volvo Diselauto Tarraco CBT, que competirà a Primera Catalana, compta ja amb les renovacions de Berta Corrales i Marina Romeu i el fitxatge de Yasmina Velasco.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.