ROYAL TARRACO AMB EL CBT

LEB Plata Sense comentaris a ROYAL TARRACO AMB EL CBT 138

El gimnàs Royal Tarraco Sport Center segueix al costat del Club Bàsquet Tarragona un any més. Gràcies a l’acord entre les dues entitats, Royal Tarraco posa a disposició dels jugadors de l’Ibersol CBT les seves instal·lacions per tal que l’equip pugui treballar la preparació física en les millors condicions.

El president del Club Bàsquet Tarragona, Jacint Rodríguez, destaca “la gran notícia que és per a nosaltres que Royal Tarraco col·labori amb el CBT. Que puguem comptar amb unes instal·lacions de primer nivell com les seves perquè el primer equip hi pugui entrenar és un fet diferencial que ens aporta molt per poder ser més competitius”.

Per la seva part, el director esportiu de Royal Tarraco, Marco Tanco, assegura que des de Royal Tarraco “fem una col·laboració amb un equip punter del bàsquet. Que el club i jugadors confiïn en nosaltres per fer la seva preparació física ens dona orgull i també renom. També ens alegra que els socis i aficionats del CBT vegin que nosaltres col·laborem amb ells i que volem formar part dels seus èxits”.

L’acte ha comptat amb la presència de la plantilla de l’Ibersol CBT.

Com a novetat, aquest any el gimnàs Royal Tarraco serà el patrocinador de l’equip de la base del mes. D’aquesta manera, cada mes, els jugadors de l’equip en qüestió rebran dues invitacions per als seus pares per poder fer ús del gimnàs Royal Tarraco durant un dia.

Author

Back to Top

cbtarrragona.com utilitza cookies per a que tinguis la millor experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que acceptes la nostra política de cookies.